2018 jaarlijkse voorspelling en Flying Star

Sharing is caring!

2018 Jaar van de hond Jaarlijkse voorspelling

Hoe haal je het beste uit het komende jaar?
Het Chinese jaar start dit jaar op 13 februari 2018 en er is geen lente.
De Flying Star start op 4 februari en dit betekent dat je je huis voor die datum een Feng Shui update gegeven moet hebben om optimaal effect ervan te kunnen hebben.
Hiervoor pas je alle sectoren aan aan de sterren van de Flying Star. Als eerste haal je alles weg van het vorige jaar en begin je compleet opnieuw met alles te plaatsen voor een heel jaar. Na de jaarlijkse Feng Shui update plaats je de maandelijkse update.

De sterren hebben met name effect op jou en je gezinsleden als het volgende zich voor doet.

 • Je entree is gericht van binnen naar buiten op de aangegeven richting
 • Je entree bevindt zich in de aangegeven sector
 • Je slaapkamer bevindt zich in de aangegeven sector
 • Je slaapt met je hoofd in de aangegeven richting
 • De sterren staan in de sector van je dierenriemteken

Algemene voorspelling
 • 2018 is een jaar om vast te houden en te verstevigen wat je eerder bent gestart.
 • Start geen nieuwe business of baan en verhuis dit jaar niet.
 • Geduld is dit jaar de beste keus, maak taken af en bereid je voor. Maak geen impulsieve en snelle beslissingen.
 • Vooruitkomen is eerst afmaken waar je mee bezig bent en dan pas de volgende stap zetten.
 • Verwacht geen snelle resultaten, veel geluk is nodig om succesvol te zijn.
 • 2018 is het jaar van dubbel aarde en het brengt geluk aan diegene die geboren is in het jaar van de Os, Tijger, Konijn, Draak, Geit, Aap, Haan of Hond.
 • Het 2e halfjaar is positiever dan het 1e als je in het 1e veel geduld hebt gehad en hard gewerkt.
 • Het einde van het jaar ziet er beter uit en brengt goed nieuws.
 • Water tekens, Rat en Varken moeten dit jaar extra hard werken omdat ze innerlijke en uiterlijke sterkte missen om te kunnen omgaan met de elementen van het jaar.
 • Geen goed jaar voor de aankoop van een woning. Wil je iets kopen doe dat dan vóór 4 februari 2018 en anders wachten tot na 4 februari 2019.
 • Augustus en september brengen voor de man of de kostwinner in het gezin meer succes en welvaart.
 • Draag zoveel mogelijk metaal omdat dit element in 2018 niet voorkomt in de chart (sieraden of wit, grijs in de kleding, een metaalkleurige portemonnee, handtas of mobielhoesje).
Update 2018 voor de woning / kantoor
Flying star,horoscoop,2018,voorspelling,sterreng
Bron: wofs.com

Gaat in per 4 februari 2018

De beste sectoren in 2018:

 • 1 (noordwest) – een nieuw begin, carrière vooruitgang, leiderschap, overwinning, goed voor de vaders, HOND en VARKEN – vermijdt rommel in deze sector van je huis of kantoor, plaats metaal (gong, wit, grijs), klankschalen, klokken en als symbool een Victory Horse.
 • 4 (zuid) – liefde en relatiegeluk, studie, goed voor de middelste dochter, PAARD – plaats liefdesymbolen zoals pioenrozen, hartjes e.d. in deze sector, versterk met hout, roze bloemen, planten. Als symbool de mystieke knoop voor bescherming.
 • 6 (zuidwest) – geluk van de hemel, succes, mentor geluk, netwerken, financiële buitenkansjes, goed voor de moeders, SCHAAP en AAP – versterk met mooie kristallen, edelstenen, aardewerk, glas, stenen heilige beelden.
 • 8 (zuidoost) – welvaart nu, groot geluk en succes, beïnvloed de oudste dochter, DRAAK en SLANG – activeer met yang water (aquarium, waterornament) en verlichting, citrien kristal, blauwe kristallen, minder planten dit jaar in het ZO, wel een geldboom en berg van goud.
 • 9 (centrum) – geldgeluk in de toekomst, succes, volmaaktheid, voltooiing, GOED VOOR IEDEREEN – 9 is de verdubbelaar van een ster en kan positief of negatief zijn afhankelijk van de invliegende maandster – Versterk met vuur, verlichting, kleur rood en paars, driehoek, 9 als symbool of 18.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën. Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in 2018:

 • 2 (west) – ziekte, disharmonie, verlies van vitaliteit (beïnvloed de jongste dochters, HAAN) – onderdruk met metaal en hout, geen vuur, vermijdt steen en kristallen hier. Plaats als symboliek een Wu Lou en een Medicijn Boeddha (blauwe Boedha met open hand naar boven gericht)
 • 3 (noordoost) – ruzie, misverstanden, rechtszaken, relatieproblemen (beïnvloed jongste zoon, OS en TIJGER) – Verbrandt met vuur, vermijdt lawaai als de ster valt bij de voordeur, slaapkamer, zithoek, eettafel (geen planten, TV, Radio). Plaats een rode appel in deze sector als symbool van harmonie.
 • 5 (noord) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen (beïnvloed middelste zoon, RAT)- De 3 killings vallen dit jaar samen met de 5. Dit is met name gevaarlijk als je huis aan de voorkant op het noorden is gericht. Ook is het gevaarlijk voor diegene die geboren zijn in het jaar van de Rat en voor de zoons in de familie – Onderdruk met metaal en hout (3 planten), vermijdt vuur en lawaai hier, geen windgongen!
 • 7 (oost) – inbraak en verraad, valse vrienden (slecht voor de oudste zoon, KONIJN en als je hier een deur of een raam hebt – Bestrijdt met Yin water (stil water, kleur blauw) bij voordeur en ramen, Yang trigram ophangen in deze sector. Als symbool een blauwe neushoorn of olifant of een ander amulet speciaal voor bescherming.

Vermijdt het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Slaap niet met je hoofd in deze richting en gebruik het ook niet als kijkrichting tijdens het zitten.

 

Sharing is caring!

3 gedachten over “2018 jaarlijkse voorspelling en Flying Star

 1. Hallo,

  Wij zijn op 16 maart verhuisd.
  Ik was niet op de hoogte van bovenstaande informatie.
  Zijn er nog remedies?
  Wij hebben veel kleine ongelukjes en ook de bliksem sloeg in.
  Onze voordeur ligt op het noorden, dit jaar niet de meest gunstige richting naar ik begrijp.

  1. Hoi Emmy,
   Er zijn veel meer factoren van belang om te kijken of een woning bij jou als persoon past.
   En een remedie is er altijd, alleen is het nodig om uit te zoeken wat het probleem precies is. Klakkeloos iets doen is niet de oplossing.
   Kijk ook eens naar je KUA nummer. Misschien wijst die wel uit dat de plaats van je huis niet bij je past. Of de ligging is niet goed voor je huis. Bv dat het huis geen bescherming heeft. Zoveel mogelijkheden. Is hier niet op te noemen.
   Mocht je er echt iets aan willen veranderen dan heb je advies nodig of jezelf er verder in verdiepen.

   Hopelijk krijg je geen verdere problemen.

   Groetjes Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.