2019 jaarlijkse voorspelling en Flying Star

Sharing is caring!

2019 Jaar van het varken, jaarlijkse voorspelling

Hoe haal je het beste uit het komende jaar?
Het Chinese jaar start dit jaar op 13 februari 2019 en er is, net als in 2018, geen lente.
De Flying Star start op 5 februari en dit betekent dat je je huis voor die datum een Feng Shui update gegeven moet hebben om optimaal effect ervan te kunnen hebben.
Hiervoor pas je alle sectoren aan aan de sterren van de Flying Star. Als eerste haal je alles weg van het vorige jaar en begin je compleet opnieuw met alles te plaatsen voor een heel jaar. Na de jaarlijkse Feng Shui update plaats je de maandelijkse update.
De sterren hebben met name effect op jou en je gezinsleden als het volgende zich voor doet.

  • Je entree is gericht van binnen naar buiten op de aangegeven richting
  • Je entree bevindt zich in de aangegeven sector
  • Je slaapkamer bevindt zich in de aangegeven sector
  • Je slaapt met je hoofd in de aangegeven richting
  • De sterren staan in de sector van je dierenriemteken

Update 2019 voor de woning/kantoor

Gaat in per 5 februari 2019

De beste sectoren in 2019:

8 in het midden, varken is vredig. Sterk vredig jaar, harmonie en rijkdom. Varken is een waterteken. Verminder hout energie en verwijder planten uit het centrum van je huis. Hout tast aarde aan. Nieuw rijkdom geluk komt, je moet het wel herkennen, zie de mogelijkheden. Versterk met yang water en licht, citrien edelsteen, blauwe kristallen, geldboom, berg van goud.

1 in het westen carrière, erkenning, succes op de werkplek versterken metaal, windgong, klankschaal, klokken,  Victory horse als symbool.
Spiegel en windgong in het westen voor de 3 killings.

4 in het noorden, liefdesgeluk en studiegeluk, versterk met liefdesymbolen of studiesymbolen of een waterornament.

6 in het oosten, mentorgeluk en hemelsgeluk, hang hier een windgong van metaal.

9 is in het noordwesten, deze brengt nieuwe rijkdom, compleetheid, goed voor de man en voor het hond- en het varkenteken. Geen rommel daar. Versterk met aarde en water voor de balans te vinden. Plaats hier bijvoorbeeld 2 varkens, een blauwe en groene. Plaats ook een rijkdomsymbool.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën. Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in 2019:

2 in het noordoosten, slaap daar niet. Het brengt ziekte, lichamelijk en een zwakke geest. Treft jonge mannen en os en tijger tekens. Verwijder aarde en vuur energie. Geen licht daar. Onderdruk met metaal en hout, of de wu lou als remedie.

3 in het zuiden is de houtster en is van ruzie en rechtszaken. Onderdrukken met vuur en omdat het zuiden al vuur is hoeft het niet extra. Het zuiden staat voor roem en kun je versterken met een rood vloerkleed. Rode appel tegen vijandige energie en een gouden appel brengt rijkdom.

5 in het zuidwesten, slechte ster voor welvaartverlies, grote schade voor de moeder en voor schaapteken en aapteken. Niet renoveren hier of graven.
Facing direction voor je huis? Doe rode lippenstift op en plaats hier de 3 kleuren 5 elementen pagode. Verzwak met metaal en hout.

7 in de zuidoosten brengt geweld, inbraak, investeringsverlies en zelfs de dood. Gevaar voor oudste dochter.  Plaats een Kuan Kung met taoist amulet in ZO van je huis en van je kantoor en draag het bij je. Verzwak met yin (stilstaand) water, kleur blauw of zwart.

Niet renoveren in het westen, noordwest en zuidwest. Taisuiplaat ophangen om te behagen en kijk niet in de richting van het noordwesten omdat je dan confronteert.

Vermijdt het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Slaap niet met je hoofd in deze richting en gebruik het ook niet als kijkrichting tijdens het zitten.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.