9 levens veranderende tips

Sharing is caring!

Leven met goede Feng Shui is bevorderlijk voor de liefde, je gezondheid, het ervaren van rijkdom en welvaart en gewoon gelukkig zijn. Hier is een lijst met simpele dingen die je kan doen.

 1. Reinig je huis regelmatig. Zorg voor een opgeruimd en schoon huis.
  Daarna reinig je je huis wekelijks van negatieve energie. Hier zijn meerdere manieren voor. De eerste is klappen in je handen. Je loopt door alle kamers en klapt in je handen in de hoeken van elke kamer. Doe dit 3 x. Je kan ook een bel gebruiken of een klankschaal. Het geluid verjaagd de negatieve energieën.
 2. Neem een huisdier. Hierdoor krijg je nieuwe Chi in huis en de stille Yin energie wordt vervangen door levendige Yang energie. Het spelen van bv. een kat houdt het huis levendig als er niemand thuis is.
 3. Breng groene planten in huis.
  Dit bevordert levensenergie en groei. Het zorgt voor zuurstof en haalt de natuur naar binnen. Tuinier ook regelmatig.
 4. Zet de radio of tv aan. Dit zorgt voor levendigheid in je huis door de vibratie die dit geeft. Hou het volume laag.
 5. Brandt dagelijks wierook als een dankjewel voor de geesten die, in een andere dimensie, naast jou wonen zodat ze jou en je huis beschermen. 
 6. Update je huis met de maandelijkse remedies zoals wordt aangegeven in de maandhoroscoop. Elke maand verandert de energie in je huis, de kamers en in de hoeken. Check de Flying Star horoscoop op deze website.
 7. Plaats afbeeldingen van je gelukkige gezin in je woon-, slaap- of werkkamer. Dit verzekert je ervan dat je familie gelukkig en bij elkaar blijft.
 8. Verplaats de energie regelmatig. Schuif met meubelen, al is het maar een klein stukje. Je interieur verplaatsen zorgt voor nieuwe Chi en het houdt je spullen levendig.
 9. Geef feestjes in je huis en tuin. Nodig regelmatig mensen uit om gezellig samen te zijn. Je brengt daardoor meer en nieuwe energie in je huis en dat komt ten goede aan jouw Feng Shui.

Benieuwd hoe jouw omgeving in harmonie is met jezelf en de andere bewoners?
Vraag een consult aan en verander je leven ten goede.
meer info

 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.