Feng Shui Astrologie

Sharing is caring!

BaZi (ook wel genoemd Paht Chee, de 8 tekens, de 4 pilaren van het lot) 

BaZi analyse € 88,00

Met een BaZi profiel ontdek je je levenspad en dat geeft je de mogelijkheid hierop in te spelen.

BaZi maakt gebruik van je geboortegegevens (datum en tijd) om je levenspad te lezen en te analyseren. Hierdoor ben je in staat om je rol en je toekomst in het leven te begrijpen.
BaZi is geen waarzeggerij maar meer een manier om goed inzicht te krijgen in je sterke en zwakke punten en het herkennen van potentiële uitdagingen en obstakels. Wie ben jij in essentie?

BaZi Geschiedenis

BaZi is een eeuwenoude studie uit de Tang Dynastie en is onderdeel van de Chinese metaphysics. De grondlegger is Grand Master Xu Zi Ping (907 – 978).
De vijf elementen theorie is de basis voor de analyse en de interpretatie.

Wat heb je nodig om een chart te maken?

– Geboortedatum
– Geboortetijd
– Geslacht
De tijd kan een lastige zijn. Vraag het na bij familieleden, bij het gemeentehuis, kijk in het trouwboekje van je ouders of in fotoalbums.

Wat kun je ermee?

Bazi onthult 5 soorten geluk, je yin en yang balans en je krijgt inzicht in je relatie met je voorouders, ouders, kinderen, partner, werkgever of ondergeschikten.

De 5 soorten geluk zijn : Geld, vrienden, middelen, creativiteit en power. De chart laat zien of je deze soorten geluk hebt en wanneer die plaatsvinden. Als je dit weet kun je de juiste beslissingen nemen op het juiste moment. Is iets ongunstig in jouw chart dan kun je hier op anticiperen en iets aan doen, bijvoorbeeld met een Feng Shui remedie.

Wil je meer informatie of wil je een BaZi consult? Vul dan het contactformulier.

Stel je vraag of geef een opmerking

Sharing is caring!