Flying Star horoscoop april 2018

Sharing is caring!

Maandelijks deel ik de belangrijkste tips met je voor de komende maand, zodat je de wijzigingen direct kunt doorvoeren in je huis of op je werkplek. Deze maandelijkse aanpassingen zorgen ervoor dat je goed bent afgestemd op je omgeving en zo meer harmonie, succes en vitaliteit ervaart in je leven.

De horoscoop onthult waar je deze maand het beste kunt verblijven en waar juist niet.
Het getal in het midden staat voor het jaar en het getal links onder voor de maand.

Flying Star horoscoop voor april (5 april  tot 5 mei 2018)

Flying Star horoscoop,horoscoop,april 2018, feng shui

De beste sectoren in april 2018:

  • 1 (oost) – een nieuw begin, carrière en creativiteit – Let op hardnekkige concurrentie  Plaats een aantal ingots, of iets anders van metaal/goud om je te beschermen tegen zakelijke politieke spelletjes. Dit versterkt ook je concurrentiepositie.
  • 4 (noordwest) – romance, liefde en studiegeluk – Deze maand is deze sector gunstig voor scholieren. Hoge prestaties mogelijk, goed voor examens. Plaats een mooie pennenset in deze sector als symbool. Voor de liefde: versterk met liefdesymbolen (bv 2 pioenrozen, mandarijn eenden, 2 hartjes, rozenkwarts).
  • 6 (noordoosten) – geluk van de hemel, behulpzame vrienden – Goed nieuws. Onverwachte financiële meevallers zijn mogelijk. Versterk de sector met met yang metaal om hier op in te springen. Dit onderdrukt ook de hout ster 3.
  • 8 (noord) – welvaart en succes – versterk met rijkdomsymbolen, plaats kristallen of een waterornament hier. Voor de 5 ster plaats je een vijf elementen schaal of pagode. Ouderen moeten letten op hun gezondheid, m.n. de nieren. Drink geen koud water en ga niet in bad vlak voor het slapen de komende weken.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën.  Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in april 2018:

  • 2 (zuidoost) – ziekte – Deze maand is deze ster gunstig. De combinatie met de 8 ster maakt de sum-of-ten en die brengt welvaart en geluk.  Omdat de 2 ook ziekte brengt en nu m.n. de lever onderdrukken we deze ster met een Wu Lou naast je bed.
  • 3 (centrum) – ruzie en misverstanden –  Deze maand treft de ruziester familie en onderdanen. Onderdruk met een rood kleed in het centrum van je woning of van je kamer. Of onderdruk met yin vuur of iets van koper.
  • 5 (westen) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen –  De combinatie met de ziektester 2 maakt het gevaarlijk voor gezondheid en verlies van welvaart. Ben je al zwak of ziek verblijf dan deze maand niet in deze sector. Vermijdt open vuur of fel licht die de problematische chi kan versterken.  Draag een amulet en maak geen herrie hier.
  • 7 (zuid) – inbraak en verraad – plaats een neushoorn of olifant hier ter bescherming als je hier een deur hebt of een raam dat open kan. De metaal ster 7  is in conflict met de hout ster 4. Dit veroorzaakt fouten in papierwerk die leiden tot rechtsproblemen. Dubbelcheck alle documenten om rechtszaken te voorkomen. Onderdruk met yin water en de kleur blauw om de elementen in evenwicht te brengen.
  • 9 (zuidwesten) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – Als je voordeur gericht is op het zuidwesten dan ervaar je deze maand goede welvaart als je dit versterkt met een welvaartssymbool zoals een kristallen bal, een schatkist of een mooi welvaartsboompje.

*De Ho-Tu getallen zijn zeer speciale combinaties van 2 getallen/sterren die een hoge energieniveau/vibratie hebben. Zelfs een negatieve ster zoals de ziektester 2 (deze maand in het zuidoosten), zal in de Ho-Tu combinatie met de jaarlijkse ster 8 ook positieve dingen brengen, omdat dit een speciale sterrencombinatie is.

Het is verstandig om de energieën van de uitdagende sectoren met Feng Shui remedies in balans te brengen. Vermijdt hier het verstoren van de energie zoals het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Vermijdt ook het zitten en slapen met je hoofd in deze richtingen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.