Flying Star horoscoop augustus

Sharing is caring!

Maandelijks deel ik de belangrijkste tips met je voor de komende maand, zodat je de wijzigingen direct kunt doorvoeren in je huis of op je werkplek. Deze maandelijkse aanpassingen zorgen ervoor dat je goed bent afgestemd op je omgeving en zo meer harmonie, succes en vitaliteit ervaart in je leven.

De horoscoop onthult waar je deze maand het beste kunt verblijven en waar juist niet.
Het getal in het midden staat voor het jaar en het getal links onder voor de maand.

Flying Star horoscoop voor augustus (8 augustus tot 7 september 2018)

 

flying star augustus 2018

De beste sectoren in augustus 2018: 

  • 1 (west) – een nieuw begin, carrière en creativiteit – Weer een goede maand in deze sector voor carriere vooruitgang. Houdt wel je gezondheid in de gaten en let op je eten . Plaats een wu lou hier of een medicijn Boeddha.
  • 4 (noord) – romance, liefde en studiegeluk – Deze maand is de slechtste maand van het jaar gepasseerd en gaat het weer beter. Voor liefde en literair geluk gaat het steeds beter. Plaats hier een wereldbol van edelsteen. Plaats hier ook een welvaart symbool bv een schatkist voor het verbeteren van bedrijfsresultaten.
  • 6 (oost) – geluk van de hemel, behulpzame vrienden – heb je met competitie te maken maak dan nu je zet om te winnen. Hang een afbeelding van een schildpad op achter je als je bureau hier staat. Hierdoor krijg je flinke steun. Niet teveel metaal deze maand. Haal scherpe voorwerpen weg.
  • 8 (centrum) – welvaart en succes – Goed nieuws en mooie gebeurtenissen deze maand. Verblijf je hier veel dan is er reden voor een feestje. Versterk met welvaartsymbolen of vul een welvaartsvaas met gouden staven (ingots) voor het activeren van je welvaart. Plaats een yin water cure (stil water) om de energieën te balanceren.
  • 9 (noordwest) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – Deze maand de heel gunstige sum of ten combinatie 1/9 die zorgt voor positieve energie voor carrière en welvaart. Plaats een gouden wu lou naast je bed voor je gezondheid. Ga vroeg naar bed en eet matig omdat stress en teveel eten je gezondheid aantasten deze maand.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën.  Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in augustus 2018: 

  • 2 (noordoost) – ziekte – Deze maand is het oppassen voor politici. Ook relaties hebben te lijden onder deze sterrencombinatie. Plaats een rode appel en draag een mystieke knoop. Plaats een lachende Boeddha.
  • 3 (zuid) – ruzie en misverstanden –  kans op overspel met de vrouw als slachtoffer. Gebruik vuur (kleur rood) om de sterke houtnummers (3 en 4) te verzwakken en de energie te balanceren.  Plaats symbolen van vrede en harmonie zoals Dubbel Geluk, appels, etc. De jaarster helpt hier wel diegene die met een studie bezig zijn. Voor studiehulp plaats je hier een pagode.
  • 5 (zuidwest) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen –  Deze maand heel gevaarlijk, met name voor de vrouwen. Plaats een 5 elementen pagode of een 5 elementenschaal. Hang een 6 pijpen metalen gong hier voor vitaliteit.
  • 7 (zuidoost) – inbraak en verraad –   Pas op als je voordeur in deze locatie ligt of uitkijkt op deze richting. Bescherm met actief water (waterornament). Vrouwen kunnen het beste een amulet dragen ter bescherming. Hou geld en juwelen in de kluis de komende weken. Er is kans op verlies van geld. Geef iets aan een goed doel en bescherm je ingang als de deur daar ligt.

Plaats geen planten of waterornamenten in de slaapkamers. Gebruik hiervoor alternatieven zoals blauwe of zwarte kleuren of stilstaand water (yin).

Het is verstandig om de energieën van de uitdagende sectoren met Feng Shui remedies in balans te brengen. Vermijdt hier het verstoren van de energie zoals het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Vermijdt ook het zitten en slapen met je hoofd in deze richtingen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.