Flying Star horoscoop juli 2018

Sharing is caring!

Maandelijks deel ik de belangrijkste tips met je voor de komende maand, zodat je de wijzigingen direct kunt doorvoeren in je huis of op je werkplek. Deze maandelijkse aanpassingen zorgen ervoor dat je goed bent afgestemd op je omgeving en zo meer harmonie, succes en vitaliteit ervaart in je leven.

De horoscoop onthult waar je deze maand het beste kunt verblijven en waar juist niet.
Het getal in het midden staat voor het jaar en het getal links onder voor de maand.

Flying Star horoscoop voor juli (7 juli tot 7 augustus 2018)

 

flying star, horoscoop,juli 2018
Flying Star juli 2018

De beste sectoren in juli 2018: Deze maand zijn de sterren dubbel en dus dubbel geluk.

  • 1 (noordwest) – een nieuw begin, carrière en creativiteit – Deze maand kun je een doorbraak verwachten als je bezig bent met bv nieuw werk of een project of een nieuwe vaardigheid aanleert.  Versterk met een waterornament om dit geluk te activeren. Pas op met alcohol deze maand omdat er gevaar bestaat voor miscommunicatie. Plaats hiervoor een 6 pijpen metalen windgong.
  • 4 (zuid) – romance, liefde en studiegeluk – Ben je op zoek naar meer libido of naar een nieuwe liefde versterk deze sector dan met een dubbel geluk teken. Niet teveel water hier deze maand vanwege mogelijke seks schandalen.
  • 6 (zuidwest) – geluk van de hemel, behulpzame vrienden – Versterk de sector met  munten in het zw van de woonkamer. Niet teveel metaal deze maand.
  • 8 (zuidoost) – welvaart en succes – Dit is de mooiste plaats deze maand en de dubbel 8 is extreem welvarend. Dit is een goede tijd om in onroerendgoed te investeren als je voordeur naar het ZO is gericht. Plaats rijkdomsymbolen en een waterornament. Breng hier veel tijd door.
  • 9 (centrum) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – Deze maand gunstig voor iedereen. Het versterkt bekendheid en goed nieuws. Plaats een kristalpunt.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën.  Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in juli 2018: Deze maand zijn de sterren dubbel en is het dus nog meer oppassen.

  • 2 (west) – ziekte – Deze maand long en neusziektes mogelijk. Verblijf hier zo weinig mogelijk deze maand. Plaats 6 pauwveren in je auto ter voorkoming van ongelukken
  • 3 (noordoost) – ruzie en misverstanden –  een maand van ruzie voor met name jonge kinderen. Vermijdt lawaai, onderdruk met koper of een lachende Boeddha, hang geen windgong hier, plaats symbolen van vrede en harmonie zoals Dubbel Geluk, appels, etc.
  • 5 (noord) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen –  Deze maand heel gevaarlijk, met name voor de mannen. Plaats een amulet onder je kussen als je in deze sector slaapt. Onderdruk de aarde sterren met metaal  en hout (planten).
  • 7 (oost) – inbraak en verraad –   Dubbel gevaar voor geweld en inbraak. Onderdruk met water en de kleur blauw. Doe voorzichtig met metalen voorwerpen zoals messen.  Risico op leverproblemen als je voordeur in deze sector ligt. Plaats dan een tijger (symbolisch) bij je voordeur ter bescherming.

Plaats geen planten of waterornamenten in de slaapkamers. Gebruik hiervoor alternatieven zoals blauwe of zwarte kleuren of stilstaand water (yin).

Het is verstandig om de energieën van de uitdagende sectoren met Feng Shui remedies in balans te brengen. Vermijdt hier het verstoren van de energie zoals het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Vermijdt ook het zitten en slapen met je hoofd in deze richtingen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.