Flying Star horoscoop juni 2018

Sharing is caring!

Maandelijks deel ik de belangrijkste tips met je voor de komende maand, zodat je de wijzigingen direct kunt doorvoeren in je huis of op je werkplek. Deze maandelijkse aanpassingen zorgen ervoor dat je goed bent afgestemd op je omgeving en zo meer harmonie, succes en vitaliteit ervaart in je leven.

De horoscoop onthult waar je deze maand het beste kunt verblijven en waar juist niet.
Het getal in het midden staat voor het jaar en het getal links onder voor de maand.

Flying Star horoscoop voor juni (6 juni tot 6 juli 2018)

 

Flying Star juni 2018,Feng Shui

De beste sectoren in juni 2018:

  • 1 (midden) – een nieuw begin, carrière en creativiteit – Deze maand een goede ondersteuning voor ambitieuze mensen. Samen met de jaarlijkse 9 brengt deze ster welvaart, promotie en veel kansen voor je carrière. (Sum of ten).  Niet nodig om extra te activeren.
  • 4 (noordoost) – romance, liefde en studiegeluk – Versterk met liefdesymbolen, brand kaarsjes voor meer liefde en harmonie binnen je relatie.
  • 6 (noord) – geluk van de hemel, behulpzame vrienden – Versterk de sector met yang metaal, plaats munten voor geld en carrière geluk.
  • 8 (oost) – welvaart en succes – Plaats rijkdomsymbolen en een waterornament.
  • 9 (zuidoost) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – Deze maand versterkt deze ster de gunstige ster 8 (dubbel welvaart).) Plaats een waterornament, kleur rood en kristallen hier.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën.  Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in juni 2018:

  • 2 (noordwest) – ziekte – Onderdruk met planten en metaal, plaats een Wu lou hier, voeg ook 6 Chinese munten toe. Slaap hier niet deze maand (zeker niet als je zwanger bent).
  • 3 (west) – ruzie en misverstanden –  onderdruk met kopen of een lachende Boeddha, hang geen windgong hier, plaats symbolen van vrede en harmonie zoals Dubbel Geluk, appels, etc.
  • 5 (zuid) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen –  onderdruk met metaal  en hout (planten).
  • 7 (zuidwest) – inbraak en verraad –   Onderdruk met water ende kleur blauw. Vermijdt metaal en harde geluiden,

Plaats geen planten of waterornamenten in de slaapkamers. Gebruik hiervoor alternatieven zoals blauwe of zwarte kleuren of stilstaand water (yin).

Het is verstandig om de energieën van de uitdagende sectoren met Feng Shui remedies in balans te brengen. Vermijdt hier het verstoren van de energie zoals het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Vermijdt ook het zitten en slapen met je hoofd in deze richtingen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.