Flying Star horoscoop november 2017

Sharing is caring!

Maandelijks deel ik de belangrijkste tips met je voor de komende maand, zodat je de wijzigingen direct kunt doorvoeren in je huis of op je werkplek. Deze maandelijkse aanpassingen zorgen ervoor dat je goed bent afgestemd op je omgeving en zo meer harmonie, succes en vitaliteit ervaart in je leven.


De horoscoop onthult waar je deze maand het beste kunt verblijven en waar juist niet.
Het getal in het midden staat voor het jaar en het getal links onder voor de maand.

Flying Star horoscoop voor november (7 november tot 6 december)

De beste sectoren in november 2017:

  • 1 (west) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, promotie mogelijk. Vruchtbare zakelijke mogelijkheden zijn aanwezig. Pas wel op voor de conflictenergie die ook aanwezig is – plaats metalen decoraties hier maar maak geen lawaai.
  • 4 (noorden) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met liefdesymbolen (bv 2 pioenrozen, 2 hartjes, rozenkwarts). Plaats een mooie plant voor meer liefde en harmonie in de relaties.
  • 6 (oosten) – geluk van de hemel, behulpzame vrienden – plaats een waterornament en mooie kristallen.
  • 8 (centrum) – welvaart en succes – versterk met rijkdomsymbolen (Chinese munten, kikker enz), plaats een waterornament hier, een geldplant en mooie kristallen.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën. Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in november 2017:

  • 2 (noordoosten) – ziekte – onderdruk met planten en hang een metalen windgong hier deze maand, plaats een Wu lou hier, voeg ook 6 Chinese munten toe.
  • 3 (zuiden) – ruzie en misverstanden – onderdruk met koper,  en plaats hier een lachende Boeddha, hang geen windgong hier maar gebruik yin metaal (zonder geluid), plaats symbolen van vrede en harmonie zoals Dubbel Geluk teken, appels, etc.
  • 5 (zuidwesten) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen –  onderdruk met metaal, plaats een Wu Lou hier en yin water (stilstaand).
  • 7 (zuidoost) – inbraak en verraad – onderdruk met water en de kleur blauw, vermijdt kristallen en aardse materialen hier deze maand.
  • 9 (noordwesten) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – deze maand versterkt deze ster de ongunstige ster 2 (ziekte). Onderdruk met metaal en slaap hier niet deze maand.

Breng deze energieën in balans met Feng Shui remedies. Vermijdt het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Slaap niet met je hoofd in deze richting en gebruik het ook niet als kijkrichting tijdens het zitten.

 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.