Flying Star horoscoop oktober 2017

Sharing is caring!

Maandelijks deel ik de belangrijkste tips met je voor de komende maand, zodat je de wijzigingen direct kunt doorvoeren in je huis of op je werkplek. Deze maandelijkse aanpassingen zorgen ervoor dat je goed bent afgestemd op je omgeving en zo meer harmonie, succes en vitaliteit ervaart in je leven.


De horoscoop onthult waar je deze maand het beste kunt verblijven en waar juist niet.
Het getal in het midden staat voor het jaar en het getal links onder voor de maand.

Flying Star horoscoop voor oktober 2017 (8 oktober tot 6 november)

horoscoop,flying star,oktober 2017

De beste sectoren in oktober 2017:

  • 1 (noordwest) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, promotie mogelijk. Wel is de ziektester aanwezig- plaats een metalen windgong  of andere metalen voorwerpen om de ziektester te bestrijden en tegelijk de 1 ster te activeren.
  • 4 (zuiden) – romance, liefde en studiegeluk – plaats liefdesymbolen (bv 2 pioenrozen, 2 hartjes, rozenkwarts). Plaats een mooie plant voor meer liefde en harmonie in relaties.
  • 6 (zuidwest) – hemelgeluk, behulpzame vrienden – teveel metaal brengt inbraak. Balanceer met yin water en kleur blauw.
  • 8 (zuidoost) – welvaart en succes – versterk met rijkdomsymbolen (Chinese munten, kikker enz), plaats een waterornament hier en mooie kristallen. Verblijf veel in deze sector.
  • 9 (centrum) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – deze maand versterkt deze ster de gunstige ster 1 (nieuw begin). Voor je gezondheid ga je deze maand vroeg naar bed en eet niet teveel, plaats een Wu Lou naast je bed om ziekte te voorkomen.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën. Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in september 2017:

  • 2 (west) – ziekte, deze maand ook ruzie en misverstanden – Onderdruk met planten en yin metaal, plaats hier geen gong, plaats een Wu Lou hier en 6 Chinese munten.
  • 3 (noordoost) – ruzie en misverstanden – onderdruk met veel licht en rode kleur, plaats koper en een lachende Boeddha, hang geen windgong hier maar gebruik yin metaal (zonder geluid), plaats symbolen van vrede en harmonie zoals dubbel geluk, appels, etc.
  • 5 (noord) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen –  Met name mannen hebben er het meeste last van. Onderdruk met 5 elementenschaal en met metaal (6 pijpen metalen windgong). Pas op met hoge risico investeringen.
  • 7 (oost) – inbraak en verraad – pas op als er een deur in deze sector is. Plaats een waterfonteintje en gebruik de kleur blauw, vermijdt kristallen en aardse materialen.

Breng deze energieën in balans met Feng Shui remedies. Vermijdt het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Slaap niet met je hoofd in deze richting en gebruik het ook niet als kijkrichting tijdens het zitten.

 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.