Flying Star horoscoop september 2017

Sharing is caring!

Maandelijks deel ik de belangrijkste tips met je voor de komende maand, zodat je de wijzigingen direct kunt doorvoeren in je huis of op je werkplek. Deze maandelijkse aanpassingen zorgen ervoor dat je goed bent afgestemd op je omgeving en zo meer harmonie, succes en vitaliteit ervaart in je leven.


De horoscoop onthult waar je deze maand het beste kunt verblijven en waar juist niet.
Het getal in het midden staat voor het jaar en het getal links onder voor de maand.

Flying Star horoscoop voor september 2017 (8 september tot 7 oktober)

FlyingStar,september2017

De beste sectoren in september 2017:

  • 1 (centrum) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, ook promotie deze maand – versterk met een waterornament of een metalen windgong om in te spelen op nieuwe carrière mogelijkheden of zakelijke successen.
  • 4 (noordoost) – romance, liefde en studiegeluk – plaats liefdesymbolen (bv 2 pioenrozen, 2 hartjes, rozenkwarts). Plaats kristallen voor meer liefde en harmonie in de relaties. Ben je op zoek naar liefde verblijf dan veel in deze sector.
  • 6 (noord) – hemelgeluk, behulpzame vrienden – versterk met yang metaal, plaats 6 munten voor geld en carrière geluk.
  • 8 (oost) – welvaart en succes – versterk met rijkdomsymbolen (Chinese munten, kikker enz), plaats een waterornament hier en mooie kristallen. Verblijf veel in deze sector.
  • 9 (zuidoost) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – deze maand versterkt deze ster de gunstige ster 9 (dubbel welvaart voor de toekomst),  plaats planten en groene kristallen (bv jade) hier. Zorg voor veel licht. Een goede maand om iets nieuws te beginnen.

Verblijf vaak in deze gebieden om te profiteren van de positieve energieën. Heb je een voordeur of een slaapkamer in deze sector dan kun je veel positieve dingen verwachten.

De uitdagende sectoren in september 2017:

  • 2 (noordwest) – ziekte – deze maand dubbel ongunstig! Onderdruk met planten en metaal, plaats een Wu Lou hier, slaap hier niet deze maand (zeker niet als je oud bent of zwanger)
  • 3 (west) – ruzie en misverstanden – onderdruk met koper en een lachende Boeddha, hang geen windgong hier maar gebruik yin metaal (zonder geluid), plaats symbolen van vrede en harmonie zoals dubbel geluk, appels, etc.
  • 5 (zuid) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – dubbel ongunstig deze maand! Onderdruk met hout (planten) en met metaal(6 pijpen metalen windgong)
  • 7 (zuidwest) – inbraak en verraad – onderdruk met yang water (levend water bv vissenkom, waterfonteintje) en de kleur blauw, vermijdt metaal en harde geluiden, zorg voor goede verlichting.

Breng deze energieën in balans met Feng Shui remedies. Vermijdt het graven in de grond of het boren in muren of hard kloppen en hameren. Slaap niet met je hoofd in deze richting en gebruik het ook niet als kijkrichting tijdens het zitten.

 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.