rijkdom-goud-fengshui-welvaart-ingots

Rijkdomhoek in je huis

Sharing is caring!

De rijkdomsector is een deel van de Pa Kua (ook wel Bagua genoemd) die zich in het Zuidoosten van de woning of het bedrijf bevindt. Rijkdom en welvaart gaat over je financiën, je inkomen, je mooie spullen, maar ook over hoe jij je voelt. Voel jij je rijk?

Kun je op het gebied van rijkdom en welvaart wel hulp gebruiken? Activeer dan deze sector in het Zuidoosten van het gebouw (groot Tai Chi). Is dat niet mogelijk dan kun je deze sector activeren in een afzonderlijke ruimte (klein Tai Chi).
Let op: Je kan niet elke ruimte versterken. Sommige ruimtes dien je juist te verzwakken. Denk hierbij aan de keuken, badkamer, wc, voorraad hok, garage e.d.

Een sector activeer je in de basis Feng Shui met behulp van de 5 elementen die op elkaar inwerken. Voor een uitleg van de 5 elementen klik hier.

Om een idee te geven hoe zo'n sector eruitziet heb ik een foto toegevoegd van mijn eetkamer waar het zuidoosten precies in valt.

rijkdom-fengshui
voorbeeld rijkdomsector

Het bijbehorende element is hout. De hoek heb ik versterkt met planten, een waterornament, een draakje, een welvaart Boeddha, bloemen en een schaal fruit.

 

 

 

Benieuwd hoe jij je welvaart kan verbeteren met behulp van Feng Shui?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.